Cleanosan

Cleanosan Avkalkare 9-pack blister

Kontrollera pris

Köp nu

Cleanosan Avkalkare ger en effektiv avkalkning och rengöring som motverkar missfärgningar. Perfekt för kaffebryggare, vattenkokare och strykjärn. Produkten är förpackad i smartpack blister som är enkla att öppna och stänga. Förpackningen skyddar mot smuts och fukt.


Beställ Cleanosan Avkalkare 9-pack blister på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cleanosan Avkalkare 9-pack blister inom kategorin Tillbehör kaffe espresso.

Läs mer...
Kategori: Tillbehör kaffe espresso
Artikelnummer: 104025
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bänkfläktar

Bänkfläktar från Witt

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Granngården

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gardena

Gardena är en tysk tillverkare av trädgårdsutrustning för bland annat bevattning. Huvudkontoret ligger i Ulm. Gardena är en av de mest kända tillverkarna inom området och produkterna säljs över hela världen. Gardena ingår sedan 2006 i det svenska börsnoterade företaget Husqvarna, känt för sina motordrivna utomhusprodukter.

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.

Boxer

Boxer är en hundras från Tyskland. Den är en brukshund och sällskapshund av molossertyp. I en undersökning 2012/2013 utnämndes boxern till en av världens tio populäraste hundraser.