FÄSTBRICKA 2434 VIT SB | Beijerbygg Byggmaterial

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Fästbricka av plast inkl. skruv. Passar till symmetriska gångjärn 2465.


Jämför produkt FÄSTBRICKA 2434 VIT SB | Beijerbygg Byggmaterial online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten FÄSTBRICKA 2434 VIT SB | Beijerbygg Byggmaterial i kategorin Tillbehor-gangjarn här hos oss.

Kategori: Tillbehor-gangjarn
Artikelnummer: 005199743

Från kunskapsbanken

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi

Glasblock

Glasblock (även glashålblock eller glasbetong) är ett byggnadsmaterial av glas som används som oömt ljusinsläpp i byggnader. Ett glasblock består av två blockhalvor av glas som gjuts samman. Mellan blockhalvor finns ett utrymme med isolerande luft.