Tätskikt-18946-46

27 Produkter
Artiklar från Tätskikt-18946-46 finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Tätskikt-18946-46. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Tätskikt-18946-46

Hitta produkter inom kategorin Tätskikt-18946-46 till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Tätskikt-18946-46.

Ett tätskikt är ett byggmaterial som utgör det tätande materialet för ett yttertak, våtrum, golv, källarväggar eller annan del av en byggnad där det är viktigt att fukt- och vattenskydda. Tätskiktet kan till exempel produceras av asfalt (bitumen) eller plast (polyeten, polypropen, polyuretan m fl), men det finns även andra material. I våtrum används för det mesta våtrumsfolie. Det finns även miljövänliga alternativ . Tätskikt produceras eller levereras av en rad företag, och bland de mer kända kan nämnas Index, Kiilto, Katepal, T-Emballage, Derbigum och Icopal.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
TÄTREMSA CCH 0,1X25MM | Beijerbygg Byggmaterial