Sidan innehåller annonslänkar
Hansbo Sport

Fleecetäcke Hansbo Sport Trop Ride, Grå - GRÅ, 135CM

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Fleecetäcke Hansbo Sport Trop Ride, Grå - GRÅ, 135CM online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fleecetäcke Hansbo Sport Trop Ride, Grå - GRÅ, 135CM i kategorin Svettäcke här hos oss.

Produktinformation

Hansbo Sport Trop Ride är ett bekvämt, lätt fleecetäcke i grå fleece med marint kantband, enkelt frontspänne, kryssgjordar, bensnöre och svanssnöre. .
Visa fler

Från kunskapsbanken

Transport

Transport är en förflyttning av personer, djur eller varor av något slag från en plats till en annan. Transporter är främst till för att på ett smidigt sätt förflytta sig en längre sträcka. Ordet kommer från latinets trans (över) och portare (att bära). De olika systemen som används för att transportera kallas för transportmedel. Trafikoperatör eller logistikföretag kallas ett företag som transporterar. Logistik är kunskapen om att leda och kontrollera materialflöden samt till dessa kopplade resurs-, informations- och monetära flöden. Transportör är en juridisk eller en fysisk person som ingår ett transportavtal med en kund för en transport av gods.

Gram

Gram (SI-symbol: g) är en massenhet. Ursprungligen definierades gram som massan av 1 cm3 vatten vid temperaturen 4 °C, men är nu definierad som en tusendel av massan av den internationella kilogram-prototypen. Gram var grundenhet för massa i cgs-systemet, men i SI är det i stället kilogram.