Svanskappa

3 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Svanskappa så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Svanskappa så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Svanskappa

Hitta produkter inom kategorin Svanskappa till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Svanskappa.

Svanskappa är ett remtyg som vid ridning eller körning läggs runt hästens svans och fästs vid sadeln eller selen för att hålla denna på plats så att den inte glider framåt. Inom ridning används svanskappa mest på unga hästar och när man rider i svår terräng. Vid brukskörning används den även för att hjälpa hästen att bromsa draglasten vid utförskörning. Inom travsport finns det en bestämmelse om att svanskappa, eller ryggstycke som det kallas på travsportspråk, skall användas som en säkerhetsåtgärd.Det är dessutom benämningen på ett tranportskydd för hästens svans.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Svanskappehållare plast