Sidan innehåller annonslänkar
Malmbergs

Dosdimmer, universal för LED, glödljus

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Dosdimmer, universal för LED, glödljus på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Dosdimmer, universal för LED, glödljus inom kategorin Strömbrytare.

Kategori: Strömbrytare
Artikelnummer: 29588
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crawford

Crawford kan syfta på: Crawford (namn) – ett efternamn och förnamn samt personer med namnet

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Strömbrytare

Strömbrytare, eller strömställare, är en elektrisk komponent som används för att bryta och sluta en elektrisk krets. Enligt den tekniska nomenklaturen benämns den strömställare, men detta namn har inte fått någon större spridning bland allmänheten.

Schneider

Schneider är ett efternamn.