Sidan innehåller annonslänkar
EGO

EGO Stekpanna P24ANS

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Högkvalitets-stekpanna Ø 24 cm

Denna 24 cm högkvalitets-stekpanna rekommenderas av det norska kocklandslaget.

Slitstark beläggning
Stekpannan har Produre Extreme non-stick-beläggning med 4-lager keramisk förstärkt beläggning. Beläggningen är utan miljöfarliga ämnen som PFOA och PFOS. Beläggningen är EGO-unik och tio gånger mer sl


Jämför produkt EGO Stekpanna P24ANS online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten EGO Stekpanna P24ANS i kategorin Stekepanner här hos oss.

Kategori: Stekepanner
Artikelnummer: 114454
Visa fler

Från kunskapsbanken

Smeg

Smeg S.p.A. är en italiensk tillverkare av vitvaror och hushållsapparater. Vittorio Bertazzoni Snr grundade företaget 1948 i staden Guastalla, Reggio Emilia, Italien. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. Företaget är i dag en av Italiens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Namnet är en akronym, Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, och beskriver företagets ursprungliga verksamhet och geografiska hemvist, som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”. Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp. Företaget har fått många utmärkelser och priser. Logotypen designades 1977 av Franco Maria Ricci. 2019 omsatte koncernen 680 miljoner euro och hade 2 200 anställda i Italien och internationellt.