Dualit

Dualit Stick Mixer Chrome Stavmixer - Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med en stavmixer från Dualit får du enkel och handhållen hjälp med din matlagning. Mixern kan användas för en mängd olika uppgifter tack vare dess tillbehör. I själva verket är en stavmixer med alla dess verktyg en köksassistent i miniatyr. Med 2 hastighetsinställninga, kan du enkelt justera stavmixern för dina behov.


Jämför produkt Dualit Stick Mixer Chrome Stavmixer - Stål online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dualit Stick Mixer Chrome Stavmixer - Stål i kategorin Stavmixers här hos oss.

Kategori: Stavmixers
Artikelnummer: DUALIT-88930
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).