Stativ-stanger-mottagare

10 Produkter
Här finns produkter i kategorin Stativ-stanger-mottagare. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Stativ-stanger-mottagare. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Stativ-stanger-mottagare.
Filtrera varumärke
Sortera

Stativ-stanger-mottagare

Hitta produkter inom kategorin Stativ-stanger-mottagare till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Stativ-stanger-mottagare.

Ett stativ är en ställning med ben som används för att hålla upp ett instrument. Stativet används av två anledningar – dels för att instrumentet skall kvarstå i sin position eller hållas stabilt och undvika vibrationer. Generellt ställer kravet på stabilitet större krav på utförandet, och större krav på stabilitet kräver tyngre stativ. Det finns också små stativ för att fixera en stillbildskamera eller videokamera vid exempelvis ett bord eller instrumentpanelen på en bil.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
TELESKOPHANDTAG BT 350 | Beijerbygg Byggmaterial