Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda IHI5271SX

Kontrollera pris

Köp nu

Inbyggnadshä;ll IHI5271SX Cylinda

Denna 70 cm breda induktionshä;ll frå;n Cylinda har fyra kokzoner som styrs via ett tydligt grä;nssnitt med separata kontrollpaneler.

Må;nga vä;rmenivå;er och booster
Samtliga zoner kan stä;llas in på; 9 olika vä;rmenivå;er. De har också; kraftfull boosterfunktion fö;r extra snabb uppkokning.

Flexibel zon
Hä;llen har en flexibel zon fö;r att bä;ttre passa dina olika kokkä;rl och behov.

Timer
Timerfunktion kan stä;llas in separat per kokzon.

Trygghet
Denna hä;ll ä;r utrustad med elektroniskt barnlå;s och ö;verkokningsskydd fö;r att du ska kä;nna dig trygg.


Beställ Cylinda IHI5271SX på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda IHI5271SX inom kategorin Spishällar.

Läs mer...
Kategori: Spishällar
Artikelnummer: 117789
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Övrigt  tillbehör julbelysning

Övrigt tillbehör julbelysning från Star Trading

Se alla produkter
Övriga Prydnadsbuskar

Övriga Prydnadsbuskar från Växt OG

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

Decker

Decker kan syfta på:

Växthus

.]] Ett växthus eller drivhus är en byggnad av ett genomskinligt material (glas eller plast) som släpper in solljus men som hindrar värmen från att slippa ut. På så sätt skapas ett artificiellt klimat som tillåter odlandet av växter som normalt inte skulle trivas på den platsen. Växthus brukar ibland kallas för orangerier. Detta beror på att de tidiga svenska växthusen oftast användes för att odla citrusfrukter, och då särskilt apelsiner. Apelsin heter orange på engelska och franska. I engelska benämns växthus greenhouse (grönt hus) eller conservatory (bevarandehus), och det senare namnet direktöversätts ibland till svenska. Växthuset kallas då konservatorium eller konservatorie. Detta kan dock leda till förväxlingar, eftersom orden konservatorium och konservatorie i svenskan även används för vissa läroanstalter, inte minst inom musiken. Odlade växter i det fria, utanför växthus, kallas odling på friland. Det är vanligt att plantor dras upp (drivs upp) från frö i drivhus och sedan sätts ut på friland. En sådan anläggning kan kallas plantskola och drivs ofta kommersiellt som handelsträdgård. Odlingsbänk är en annan variant där fröna sås i för att förebygga insektsattacker, och transplanteras sedan ut på fälten. En mindre variant av växthuset är drivbänken, bestående av fönsterglas vilande på en ram av brädor, 10–15 cm över marken. Ännu ett alternativ kan vara odling på friland under täckplast eller täckväv. Kast är ett mellanting mellan växthus och drivbänk.I överförd bemärkelse har orden växthus, drivhus och plantskola fått stå för olika institutioner som hjälper talangfull ungdom framåt. Växthusets förmåga att stänga in värme har också gett namn åt växthuseffekten.