Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda IHI5260T

Kontrollera pris

Köp nu

Inbyggnadshä;ll IHI5230T Cylinda

Boosterfunktion
IHI5230T ä;r fö;rsedd med fyra kokzoner som styrs via ett tydligt grä;nssnitt med separata kontrollpaneler. Samtliga zoner kan stä;llas in på; 9 olika vä;rmenivå;er samt har kraftfull boosterfunktion fö;r extra snabb uppkokning.

Sä;kerhet
Timerfunktion kan stä;llas in separat per kokzon. Hä;llen ä;r utrustad med elektroniskt barnlå;s och ö;verkokningsskydd.

Anslutning
Hä;llen ä;r fö;rsedd med kabel fö;r anslutning till 230 V. Elkontakt medfö;ljer ej.


Beställ Cylinda IHI5260T på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda IHI5260T inom kategorin Spishällar.

Läs mer...
Kategori: Spishällar
Artikelnummer: 117861
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör till pooler  spabad

Tillbehör till pooler spabad från Swim & fun

Se alla produkter
Vägghängda köksfläktar

Vägghängda köksfläktar från Gram

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fönster

Ett fönster (symbol: ⊞) är en öppning i vägg, dörr eller tak, som oftast är täckt med glas (fönsterruta) och som inte används som dörr. Ett fönster har flera funktioner: ljus, sikt, ventilation, värme- och ljudisolering. Utformningen av fönster har en central roll inom arkitekturen och byggnadskonsten. Glasade fönster kan vara gjorda i valsat planglas, floatglas eller infattat glas. Ett infattat glasfönster har en gjuten blyinfattning, blylistinfattning eller är kopparfolielött av typ tiffanyteknik. Fönsterglas kan även färgas eller målas med olika pigment, exempelvis i kyrkfönster. Ordets ursprung härrör från latinets fenestra, och inlånades till svenska via tyskans Fenster. En fönsteröppning hette tidigare vindöga (jämför engelska window och norska vindu, och i många svenska dialekter heter fönster fortfarande vindu). De äldre blyspröjsade fönstren kallades enbart rutor, och först med de nya fönstren med träspröjsar slog ordet fönster igenom med de nya större renässansfönstren. På detta anspelar det gamla kortspelstalesättet "ruter ut och fönster in", som har paralleller i Nordtyskland.Innan glas började användas var fönster ett hål i väggen för att släppa in ljus. Det släppte också in vinden, och därför kallades de vindöga. När det behövdes täckte man för hålet med till exempel en djurhud. För att stänga ute solljus som kommer genom fönstret kan man använda sig av Persienner eller någon slags gardin.