Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda IHI 6272

Kontrollera pris

Köp nu

Inbyggnadshäll IHI 6272 Cylinda

Induktionshäll med booster och stora flexibla zoner
Induktionshällar överför energi direkt till magnetiska kokkärl vilket gör dem mycket energieffektiva och exakta. Denna häll är dessutom utrustad med en extra kraftfull boosterfunktion som passar utmärkt för att snabbt koka upp vatten, bryna kött eller woka.


Beställ Cylinda IHI 6272 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda IHI 6272 inom kategorin Spishällar.

Läs mer...
Kategori: Spishällar
Artikelnummer: 111616
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skärmaskiner

Skärmaskiner från Graef

Se alla produkter
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Blomberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Grundfärg

För andra betydelser, se Grundfärg (olika betydelser).Grundfärg, grundmålning eller primer är en färg som läggs på som det första av flera färgskikt.

Gram

Gram (SI-symbol: g) är en massenhet. Ursprungligen definierades gram som massan av 1 cm3 vatten vid temperaturen 4 °C, men är nu definierad som en tusendel av massan av den internationella kilogram-prototypen. Gram var grundenhet för massa i cgs-systemet, men i SI är det i stället kilogram.

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix