Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda IH 630-1

Kontrollera pris

Köp nu

Inbyggnadshäll IH 630-1 Cylinda

För mindre ytor
IH 630-1 är en smidig keramikhäll med två kokzoner, en stor på Ø 18 cm och en mindre på Ø 14,5 cm. Hällen styr du med touchkontroller.
Varje kokzon har en automatisk uppvärmningsfunktion.

Säkerhet
Bland funktionerna


Beställ Cylinda IH 630-1 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda IH 630-1 inom kategorin Spishällar.

Läs mer...
Kategori: Spishällar
Artikelnummer: 110882
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Luftrenare

Luftrenare från Coway

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Smeg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bricka

Bricka kan syfta på: Bricka (köksredskap) – en slags skiva som används för att bära saker Bricka (förbandsteknik) – en hålförsedd platta som vanligtvis används för att fördela belastningen i ett skruvförband Bricka – ett insignium som intygar att en person har ett visst ämbete, se tjänstetecken Polisbricka – ett tjänstetecken

Boxer

Boxer är en hundras från Tyskland. Den är en brukshund och sällskapshund av molossertyp. I en undersökning 2012/2013 utnämndes boxern till en av världens tio populäraste hundraser.

230

230 (CCXXX) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.