Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda S6162KV

7995 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Keramikspis med stor varmluftsugn

Cylinda S6162KV ä;r en spis med varmluftsugn och keramikhä;ll. Den har en vä;ldigt diskret design som passar in i de flesta kö;k.

Hä;llen
Spisen har en keramisk hä;ll med fyra kokzoner. Regleringen av vä;rmen gö;r du med de smidiga vreden.
Zonerna har restvä;rmeindikering så; att du inte ska riskera att brä;nna dig. Restvä;rmen kan du nyttja fö;r varmhå;llning.

Ugn fö;r pizzaä;lskaren
Spisen har en varmluftsugn som rymmer 65 liter. Ugnen har intensivgrill, varmluft, ö;ver-/undervä;rme samt ett speciellt pizza-/pajlä;ge. Viktiga funktioner som ä;r bra om du tycker om god mat.

Fö;rvaringslå;da
Under ugnen hittar du en fö;rvaringslå;da. Hä;ri kan du bland annat fö;rvaradina plå;tar och annat du vill ha tillgä;ngligt. Medfö;ljer gö;r grillgaller, två; emaljerade bakplå;tar och en emaljerad lå;ngpanna.
Lå;dan har ett stopp som gö;r att den inte kan dras ut fö;r lå;ngt av misstag. Den gå;r dock att ta bort fö;r rengö;ring.

Rengö;ring
Hur noggrann du ä;n ä;r i din matlagning så; kommer spisen och ugnen så; små;ningom att bli smutsig. Rengö;ringen ä;r aldrig en rolig uppgift, men den kan underlä;ttas genom att anvä;nda å;nga – Steam Clean.
Ugnsstegarna gå;r att ta ur fö;r att ytterligare fö;renkla rengö;ringen och ä;ven ugnsluckan gå;r att plocka bort så; att du kommer å;t bra.

Sä;kerhet
Cylinda har tä;nkt på; sä;kerheten nä;r de tagit fram denna spis. Spisen har en sval front tack vare en extra kylflä;kt och ugnslucka med tre glas. Luckan ä;r barnspä;rrad och spisen har fö;rsetts med tippskydd.
Hä;llskydd finns att kö;pa till som tillbehö;r och zonerna har barnspä;rr.
Spisen ska anslutas till 230 Volt.


Beställ Cylinda S6162KV på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda S6162KV inom kategorin Spisar.

Kategori: Spisar
Artikelnummer: 114584
Visa fler