Sidan innehåller annonslänkar
Caso

Caso Sous Vide Co-pack Sv300 + Vc9

Kontrollera pris

Köp nu

Caso sous vide set Sousvide stick SV300 og Vakuumeringsmaskin VC9 Med detta set bestående av Caso Sous Vide och Vakuumeringsmaskin har du allt vad du behöver för att vara mästarkock hemma i ditt eget kök! Det kan inte bli lättare att laga fantastisk mat utan besvär. Du behöver inte ha koll på värme eller tid, för det gör Sous Viden, kött och grönsaker blir inte torra, och du kan bevara vakuumerad mat, både tillagad och rå, under mycket längre tid i frysen! En vakuumeringsmaskin gör det lätt att vakuumera fisk, kött, grönsaker och frukt med tillsatt marinering och förbereder därmed maten för Sous Vide tillagning eller bevaring i t.ex. frys eller kylskåp. Under vakuum ökar men matens hållbarhet och minskar därmed matavfall i vardagen. Vakuumering av kött öppnar upp köttets porer och snabbar på marineringsprocessen, och man behöver inte längre låta köttet ligga länge i marinad. Med detta set går det hela fortare! Med en Caso Sous Vide cirkulator kan man tillaga alla typer av matvaror efter att man har vakuumerat dem med en vakuumeringsmaskin. Under Sous Vide tillagning kan man enkelt välja om man vill hälla i marinad, kryddor, örter eller liknande i påsen med antingen kött, fisk, grönt osv. Detta bidrar till en mer intensiv smak eftersom ingen vätska kan komma in eller ut ur påsen och maten blir därmed heller inte torr. Placera Caso Sous Vide cirkulatorn i en gryta eller annan värmeresistent behållare, värmelementet värmer upp vattnet till den inställda temperaturen och Sous Vide cirkulatorn ser till att vattnet är i konstant rörelse så att temperaturen alltid är jämnt fördelad i vattnet. Med en mycket noggrann temperaturkontroll och timer är Sous Vide förmodligen en av de mest användarvänliga sätt att laga mat på idag, och dessutom är det en hälsosam matlagningsätt eftersom alla vitaminer och näringsämnen bibehålls i vakuumeringspåsen under tillagning.


Jämför produkt Caso Sous Vide Co-pack Sv300 + Vc9 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Caso Sous Vide Co-pack Sv300 + Vc9 i kategorin Sous vide här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Sous vide
Artikelnummer: SV09300SET
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
LED-lister

LED-lister från Airam

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Elvita

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe