Slip-polermaskiner

109 Produkter
Här finns produkter i kategorin Slip-polermaskiner. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Slip-polermaskiner. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Slip-polermaskiner.
Filtrera varumärke
Sortera

Slip-polermaskiner

Hitta produkter inom kategorin Slip-polermaskiner till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Slip-polermaskiner.

Slip (från engelska slip, glida) är en anläggning på ett båtvarv eller ett skeppsvarv där båtar eller mindre fartyg torrsätts för reparation. Slipvagnen är en järnkonstruktion som går på två eller flera rälar som är fästa i ett lutande plan av trä eller av betong. En modern slip består av en eller två slipvagnar med ställbara sidostöttor för att anpassas till farkostens bredd, stöttor justeras mekaniskt eller manuellt. Slipvagnen halas (dras) upp ur vattnet med hjälp av en vinsch med vajer och block för att öka dragkraften av vinschen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
DELTASLIP 18V R18PS-0 ENDAST | Beijerbygg Byggmaterial