Sidan innehåller annonslänkar
Dreame

Dreame T30 Sladdlös Dammsugare - Grå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Trådlös dammsugare som justerar sugkraften själv! Dreame T30 är utrustad med ett smart golvmunstycke som känner av hur smutsigt det är och justerar sedan sugkraften i "Auto" -läge. På detta sätt optimerar du batteriets livslängd utan att kompromissa med damm- och smutsuppsamlingen. Sugkraften är full 190AW och på baksidan kan du se den aktuella batterinivån, "Dammnivå" och eventuella felrapporter via OLED-skärmen. Det är också på baksidan som du kan växla mellan läge / sugkraft, precis som den kan låsas så att du inte behöver hålla ned knappen under dammsugning. Batteriets livslängd är upp till 90 minuter i Eco, 35 minuter i standard och 7,5 minuter i Turbo. Batteriet är utbytbart, så det är möjligt att köpa ett extra batteri. Golvmunstycket är med gummirulle och v-formade nylonborstar för bra uppsamling på både hårda golv och mattor, medan hår har svårt att fastna. Det finns ljus i munstycket så att du kan se vad som gömmer sig från smuts i hörnen eller under soffan - vilket är ganska bekvämt. Filter och behållare kan tvättas, så rengöring är också ganska enkelt och ekonomiskt, eftersom det inte finns något behov av kontinuerligt byte av filter och liknande. Dammsugare och tillbehör kan förvaras på det medföljande väggfästet där laddaren också är ansluten, så det finns montering på den! Inkluderat i paketet får du Dreame T30 dammsugare Munstycke med flera ytor Mini-motoriserat munstycke 2-i-1 fogmunstycke med borste Fogmunstycke med LED-ljus Flex slang Dammborstmunstycke Förlängningsrör med kink 220V laddare väggfäste


Beställ Dreame T30 Sladdlös Dammsugare - Grå på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Dreame T30 Sladdlös Dammsugare - Grå inom kategorin Sladdlös dammsugare.

Kategori: Sladdlös dammsugare
Artikelnummer: VTT1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.

Gram

Gram (SI-symbol: g) är en massenhet. Ursprungligen definierades gram som massan av 1 cm3 vatten vid temperaturen 4 °C, men är nu definierad som en tusendel av massan av den internationella kilogram-prototypen. Gram var grundenhet för massa i cgs-systemet, men i SI är det i stället kilogram.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.