Dreame

Dreame T20 Sladdlösa Dammsugare - Röd

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Sladdlös 2-i-1-dammsugare från Dreame med kraftfull motor (125.000 RPM / 150AW sugkraft) Motorn använder cyklonteknik för att hålla dammet i behållaren och ändå behålla en hög sugkraft. H12-filter säkerställer god filtrering under dammsugning. Det är möjligt att låsa dammsugaren så att du inte behöver hålla ned knappen när du dammsuger, låset kan slås på och av med knappen på displayen. På samma plats hittar du en annan knapp som låter dig växla mellan Eco, Auto och Turbo, i Auto-läge läser den ytan och justerar sjukdomen därefter. Upp till 70 minuters driftstidTack vare kvalitetsbatteriet från Sony kan Dreame T20 köras upp till 70 minuter på en enda laddning! Avtagbart batteriBatteriet kan tas ut och det är möjligt att köpa ett extra batteri * så att du inte behöver sluta dammsuga eftersom det tar slut på strömmen. (* Förväntas släppa marknaden 2021) LCD skärmLCD-skärmen ger en översikt över vilket läge du använder och hur mycket ström som finns kvar. 4 munstyckenIngår i paketet får du 4 olika munstycken, turbomunstycke, fogmunstycke, borstmunstycke och det klassiska munstycket för golvet med gummiborste. En flexslang och väggfäste ingår också där allt kan hängas, här kan 220v laddaren också anslutas så att den kan laddas i väggbehållaren. Tvättbara filterAlla filter och dammbehållaren kan tvättas - det gör det enkelt och ekonomiskt att hålla dammsugaren i toppform!


Jämför produkt Dreame T20 Sladdlösa Dammsugare - Röd online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dreame T20 Sladdlösa Dammsugare - Röd i kategorin Sladdlös dammsugare här hos oss.

Kategori: Sladdlös dammsugare
Artikelnummer: VTE1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.

Rödfärg

Rödfärg syftar dels på röda järnoxidpigment som utvunnits ur slaggprodukter från gruvor eller mineralhantering, dels på en målningsprodukt av slamfärgstyp som tillverkas av sådant rödfärgspigment. Rödfärgspigment tillverkades förr på många platser i Sverige. Även idag finns flera producenter, men huvuddelen av dagens svenska rödfärgspigment härrör från Falu koppargruva och säljs som slamfärg under det inregistrerade varumärket Falu rödfärg. Röd slamfärg har, till skillnad från motsvarande material i andra kulörer, länge varit vanlig i Sverige och därmed har ordet rödfärg blivit etablerat inom byggande och byggnadsvård. År 2001 konstaterade marknadsdomstolen att ordet rödfärg bara får användas för slamfärgsprodukter med järnoxidpigment och inte för röd målarfärg i allmänhet.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.