Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

CLASSIC CARDIGAN SVART XXL

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CLASSIC CARDIGAN SVART XXL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CLASSIC CARDIGAN SVART XXL inom kategorin Skyddsdräkter.

Läs mer...
Kategori: Skyddsdräkter
Artikelnummer: 900223355
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skogskläder

Skogskläder från Stihl

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Globen Lighting

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.

Globen

Globen, officiellt Avicii Arena (tidigare Ericsson Globe och Stockholm Globe Arena), är en arena belägen i Globenområdet i stadsdelen Johanneshov i Stockholm. Den invigdes den 19 februari 1989 och är världens största sfäriska byggnad. Sedan 5 februari 2010 leder en gondolbana med två runda gondoler upp till Globens topp, 85,20 meter över marken och 130 meter över havet, med namnet Skyview. Globen ägs av Stockholms stad (via SGA Fastigheter). Globen drivs av Stockholm Live.