Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

COBOLT BOR 9,5 MM.

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt COBOLT BOR 9,5 MM. online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten COBOLT BOR 9,5 MM. i kategorin Skruvmejslar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Skruvmejslar
Artikelnummer: 915601126
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Side-by-side

Side-by-side från Samsung

Se alla produkter
Kyl Frys Kombiskåp

Kyl Frys Kombiskåp från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Frys

En frys, frysbox eller ett frysskåp, är en teknisk apparat som används för att frysa livsmedel och andra varor till temperaturer under noll grader Celsius. För långtidsförvaring (djupfrysning) av mat rekommenderas -18 °C eller kallare i frysen. Mycket lägre temperaturer i frysen ger en ökad energiförbrukning utan att signifikant förbättra matvarornas hållbarhet. Kylan dödar inte skadliga mikrober men bromsar deras reproduktionstakt, vilket förlänger matvarornas hållbarhet. Känsliga varor får så småningom försämrad smak och blir efter mycket lång tid olämpliga för förtäring. Moderna frysar använder en värmepump för att transportera ut värmen från skåpet. Även före värmepumpen har det funnits lösningar för att kyla matvaror. Genom att förvara is i en jordkällare kunde man hålla en stabilt låg temperatur där man förvarade matvaror. Även utan is håller sig i svenskt klimat temperaturen i en välbyggd jordkällare omkring +13 °C året runt.