Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

COBOLT BOR 4,5 MM.

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ COBOLT BOR 4,5 MM. på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten COBOLT BOR 4,5 MM. inom kategorin Skruvmejslar.

Läs mer...
Kategori: Skruvmejslar
Artikelnummer: 915601114
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Cylinda

Se alla produkter
tradspik

tradspik från Övriga

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Toalett

Med toalett, talspråkligt toa, avses vanligen ett rum för en klosett, oftast en vattenklosett, med uppgift att uppsamla och vanligen även avlägsna kroppsligt avfall, främst urin och avföring. Ordet toalett används ibland även som benämning på själva vattenklosetten – toalettstolen. Ordet kommer ursprungligen från franskan och stavades ursprungligen toilette, och används även i sin ursprungliga betydelse – göra toalett = klä sig, och därifrån har betydelsen toalett = elegant klädsel, aftonklädsel utvecklat sig. Toalett kan även betyda personlig hygien.

Ido

Ido är en reformerad variant av det konstgjorda språket esperanto. Esperanto, som är tänkt som ett internationellt och neutralt hjälpspråk konstruerat för kommunikation mellan människor med olika modersmål, men som enligt idos anhängare anses innehålla en rad komplicerade språkelement som inte krävs för att göra sig fullt förstådd.