Skorstenar

29 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Skorstenar, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Skorstenar. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Skorstenar går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Skorstenar

Hitta produkter inom kategorin Skorstenar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Skorstenar.

En skorsten är en anordning för att leda bort rökgaser som bildas vid förbränning av ett bränsle t.ex. i spisar, ugnar och förbränningsanläggningar som producerar fjärrvärme och elektricitet (kraftverk). Skorstenens uppgift är att sprida ut rökgaserna i atmosfären samt att dra förbränningsluft till eldstaden genom den s.k."skorstenseffekten" som bygger på självdrag. För att säkra ventilation och tillförsel av förbränningsluft utrustas många skorstenar med fläktar. Industriskorstenar kan vara mycket höga, upp till 400 meter.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
SOTLUCKA B-8 200X200 GJUTJ | Beijerbygg Byggmaterial