Sekatör

58 Produkter
Artiklar från Sekatör finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Sekatör. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Sekatör

Hitta produkter inom kategorin Sekatör till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sekatör.

En sekatör (av latinets seco, genomskära) är ett handredskap som används för att beskära buskar och träd. En sekatör är en stark sax med ett enda skärande blad vars egg slipats i bågform. Den används till exempel för att klippa av kvistar och mindre grenar. Mellan skänklarna kan den, som på bilden, ha en fjäder som trycker isär dem när man släpper greppet efter att ha klippt. Avancerade sekatörer kan ha en hävstångsmekanism i flera steg för kraftöverföringen vilket gör att man med lätthet klipper av grova grenar. Sekatörer finns med en- och tvåhandsfattning. Det finns även tryckluftsdrivna sekatörer som ofta används i kommersiella fruktodlingar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sekatör Felco 9 Vänster