Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

INSTALLATIONSPAKET GEBERIT HÖG

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ INSTALLATIONSPAKET GEBERIT HÖG på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten INSTALLATIONSPAKET GEBERIT HÖG inom kategorin Sanitetsporslin.

Kategori: Sanitetsporslin
Artikelnummer: 914513507
Visa fler

Från kunskapsbanken

Geberit

Geberit är en tillverkare av sanitetsprodukter med huvudkontor i Rapperswil i Schweiz. Geberit grundades 1874 av Caspar Melchior Albert Gebert i Rapperswil i Schweiz. Nuvarande företagsnamn antogs 1953. 1964 lanserade företaget den första väggmonterade toalettstolen med dold cistern. 2015 gick Sanitec upp i Geberit.Ifö och IDO ingår i Geberit.

Höganäs

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Sanitetsporslin

Sanitetsporslin är ett samlingsnamn för toalettstolar, tvättställ, badkar, bidéer m.m. Gemensamt är att de oftast återfinns i hygienutrymmen och är tillverkade i vitröst porslin. Utbudet av sanitetsporslin bjuder på en uppsjö av färger och former för att matcha olika badrumsdesigner. Vit är dock den vanligast förekommande färgen. Det vitrösa porslinet är ett lämpligt materialval i hänseende till beständighet och enkelhet för rengöring.