Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

CIRKELSÅGBLAD DT1938-QZ

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CIRKELSÅGBLAD DT1938-QZ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CIRKELSÅGBLAD DT1938-QZ inom kategorin Sågklingor.

Läs mer...
Kategori: Sågklingor
Artikelnummer: 006425433
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Cylinda

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Magimix

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.

Gräsklippare

Gräsklippare är ett hjälpmedel som används för att klippa gräs till en jämn längd.

Habo

Ej att förväxla med Håbo kommun i Uppsala län. Habo (uttal ) är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping.

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.