Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

CIRKELSÅG PKS 18 LI SOLO

Kontrollera pris

Köp nu

Sladdlös mobilitet för mångsidiga, raka sågningar


Beställ CIRKELSÅG PKS 18 LI SOLO på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CIRKELSÅG PKS 18 LI SOLO inom kategorin Sågar-fräsar-övrigt.

Läs mer...
Kategori: Sågar-fräsar-övrigt
Artikelnummer: 005694733
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Julstjärnor

Julstjärnor från Watt & Veke

Se alla produkter
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Lékué

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Electrolux

Aktiebolaget Electrolux är en av världens största tillverkare av vitvaror. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, spisar och dammsugare. Electrolux är också ägare av flera andra varumärken i samma bransch som till exempel Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av dammsugarproducenten Axel Wenner-Gren. Huvudkontoret är beläget på Sankt Göransgatan 143 i stadsdelen Stadshagen i Stockholm.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär