Sidan innehåller annonslänkar
Festool

CIRKELSÅG HK 55 EBQ-PLUS-FS

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt CIRKELSÅG HK 55 EBQ-PLUS-FS online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CIRKELSÅG HK 55 EBQ-PLUS-FS i kategorin Sågar-fräsar-övrigt här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Sågar-fräsar-övrigt
Artikelnummer: 007811199
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Matberedare

Matberedare från Magimix

Se alla produkter
Ångtvättare

Ångtvättare från Bissell

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

230

230 (CCXXX) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.

Jungle

Jungle är en elektronisk musikgenre och har ett ursprung från Storbritanniens breakbeat-, hardcore- och rave-scen under början av 1990-talet. Jungle hade sin storhetstid mellan 1993 och 1995 och utvecklades till vad som numera kallas Drum and bass. Jungle kategoriseras av uppklippta breakbeats (ofta Amen break) i ett snabbt tempo (runt 170 BPM), raggamuffin-sång, ljudeffekter som ekon och reverb traditionellt använda i musikstilen dub, och djup sub-bas hämtat från reggaens soundsystems.

Gym

Ett gym eller en motionssal är en inomhusanläggning eller en lokal för fysisk träning, ofta styrketräning. Gymmet kan även vara avsett för individuell konditionsträning (exempelvis motionscykel) och olika former av schemalagd gruppträning, såsom aerobics, motionsgymnastik, yoga och cykling. Det finns kommersiella gym som erbjuder motionsidrott för allmänheten mot betalning. Ordet gym kommer från grekiskans gymnos (γυμνός), "naken". Under den grekiska antiken var ett gymnasium en plats för fostran av yngre män, bland annat fysisk träning, badhus och bibliotek. I betydelsen träningsanläggning är dock ordet gym närmast ett lån från engelskan, där ordet "gymnasium" (till skillnad från bland annat svenska och tyska) ej förknippas med begreppet gymnasieskola utan enbart med fysisk träning, i skollokaler eller på andra ställen. Till skillnad från i svenskan brukar i engelskan även anläggningar för lagidrott räknas in i begreppet gym(nasium). Vanliga gymkedjor är Nordic Wellness, SATS, Friskis & Svettis, Fitness24Seven m fl.