Irobot

Irobot Roomba 966 Robotdammsugare - Silver

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Roomba 966 är utrustad med Aero Force ™ -filtreringssystem för ett ännu bättre resultat. Det gör det möjligt att ta bort upp till 50% mer damm, hår och smuts från alla typer av golv, jämfört med AEROVAC system för Roomba 600 + 700-serien. Roomba 966 är idealisk för allergiker och familjer med djur. Den navigerar enkelt runt i hemmet och genom iRobot HOME-appen kan du planlägga rengöringen. Standardfunktioner och egenskaper Dammsug hela huset upp till 185 m2iApapt 2,0 vSLAM ® teknologi. Optiska och akustiska sensorer som hjälper roboten att navigera runt möbler och finna sin väg. Säkerställa en grundlig och effektiv rengöringVakuum längs väggarnaUndviker trapporHar en indikator på full behållare, som talar om när dammbehållaren är full. Robot ™ dammbehållare kapacitet på 0,6 liter,.Force Aero-stoftavskiljare med anti-härva teknik praktiskt taget eliminerar igensättning problem, hår och liknande, och är snabbare rengöring än traditionella dammsugare penslar50% mer kraftfull och mer effektiv motor än 600 och 700-serien från iRobotWi-Fi. Anslut din smartphone med iRobot Roomba 966 Paketets innehåll 1st Home Base ™ med EU-wire1st Extra sidoborste1st Dual mode virtuella Wall® (inkl. 2 AA-batterier)2st AeroForce® högeffektivt filter1st iRobot® 2130 mAh Lithium-Ion Li + Batteri


Jämför produkt Irobot Roomba 966 Robotdammsugare - Silver online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Irobot Roomba 966 Robotdammsugare - Silver i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: ROOMBA-966
Visa fler

Från kunskapsbanken

Irobot

Irobot, av företaget skrivet iRobot, är ett företag som utvecklar och tillverkar fjärrstyrda och självgående robotar. Företaget grundades av Rodney Brooks som forskar kring AI på MIT. Namnet till företaget kommer från Isaac Asimovs novellsamling Jag, robot.[källa behövs]Från början tillverkade de robotar för polisiära och militära ändamål men har även på senare tid börjat tillverka robotar för hushållsändamål, bland annat dammsugaren Roomba.

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.