Ecovacs

Ecovacs Deebot Ozmo 950 Robotdammsugare - Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Inga fler kompromisser tack vare intelligent navigering och stark sugkraft DEEBOT OZMO 950 kombinerar rörligheten hos en konventionell robotdammsugare med sugkraften hos en standard sladdlös dammsugare. * Den har tre sugnivåer, så att du kan ställa in rätt sugkraft för alla rengöringsuppgifter och golvtyper. Tack vare den nya, kraftfulla motorn och den långa batteritiden kan den också dammsuga och torka stora vardagsrum på en gång. Den förbättrade navigeringsteknologin kartlägger och skannar inte bara rummet bättre, utan gör det nu också möjligt för första gången att lagra information om flera våningsplan. ** * Testad av ECOVACS under standardlaboratoriumförhållanden** Jämfört med DEEBOT OZMO 930 Smart Navi ™ 3.0 kartläggning och navigeringsteknik OZMO ™ moppteknik Automatisk registrering av mattor Tre sugnivåer


Beställ Ecovacs Deebot Ozmo 950 Robotdammsugare - Svart på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ecovacs Deebot Ozmo 950 Robotdammsugare - Svart inom kategorin Robotdammsugare.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: O950
Visa fler

Från kunskapsbanken

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.