Sidan innehåller annonslänkar
Dreame

Dreame D9 Robotdammsugare - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Dreame D9 D9 från Dreame är deras första robotdammsugare som bland annat utmärker sig med extremt hög sugkraft jämfört med konkurrenter, så mycket som 3000Pa så att både hårda golv och mattor rengörs effektivt. D9 använder Lidar-lasernavigering, vilket innebär att den snabbt lär känna ditt hem och kartlägger detta - samtidigt som du försiktigt undviker dina möbler. Via appen kan du, efter kartläggningen, dela ditt hem i rum och infoga no-go / no-mopp-zoner för ännu mer intelligent rengöring. D9 är inte bara en robotdammsugare som enkelt och enkelt håller hemmet rent, den är också utrustad med en mopp så att dina golv kan moperas medan du dammsuger. Vattentanken rymmer 270 ml. och mängden vatten kan styras från appen. Batteriet på 5200 mAh räcker för att rengöra ca. 250 m2, och skulle den gå torr längs vägen, kör den tillbaka till laddaren och fortsätter när den är klar igen. Ljudnivån på endast 65 dB gör det väldigt tyst vid användning, så det stör inte mer än absolut nödvändigt när du kör. Valda funktioner Lider navigationssystem 3000Pa sugkraft Stor 570 ml dammbehållare och 270 ml. vattentank 5200 mAh batteri - 150 min. batteritid, upp till 250 m2 vid en laddning Kan både dammsuga och torka Stöder Wi-Fi och kortfunktion


Beställ Dreame D9 Robotdammsugare - Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Dreame D9 Robotdammsugare - Vit inom kategorin Robotdammsugare.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: RLS5-WH0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.