Chef & Sommelier

Chef & Sommelier Open Up - Vattenglas 38 cl

Kontrollera pris

Köp nu

Open Up - Vattenglas 38 cl Chef & Sommelier

Open Up frå;n Chef & Sommelier ä;r en underbar glas-serie av hö;g, fransk kvalitet. Utvecklad fö;r dem som fö;redrar det lilla extra. Må;nga mat- och vinentusiaster runt om i vä;rlden fö;redrar vid dessa glas, som också; ser underbart ut på; det dukade bordet vid alla tillfä;llen. Serien kombinerar stor expertis inom vinprovning, elegans och materialstyrka. Tillverkad av kristallin, ett starkt material som imponerar med sin renhet och perfekta ljud.


Beställ Chef & Sommelier Open Up - Vattenglas 38 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier Open Up - Vattenglas 38 cl inom kategorin Porslin bestick.

Läs mer...
Kategori: Porslin bestick
Artikelnummer: 116208
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
porselen  bestikk

porselen bestikk från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör julbelysning

Övrigt tillbehör julbelysning från Konstsmide

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Monitor

Monitor kan syfta på: Monitor – en skärm för datorer, se bildskärm Monitor – en högtalare som används i studios, se högtalare Monitor (örlogsfartyg) – en typ av pansrat örlogsfartyg med lågt fribord och rörligt kanontorn USS Monitor – ett amerikanskt krigsfartyg konstruerat av John Ericsson Daily Monitor – en dagstidning i Uganda (tidigare The monitor) Monitor affärssystem – ett affärssystem (ERP-system) Tidningen Monitor – en branschtidning inom broadcast och filmproduktion Monitor (företag) – ett datautbildningsföretag

230

230 (CCXXX) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Julbelysning

Julbelysning är de ljus som i dekorationssyfte sätts upp i juletider. Seden går tillbaka till 1700-talets Centraleuropa, då man på många håll, till en början i framför allt överklasshem, pyntade julgranen med stearinljus. Elektrisk julbelysning slog igenom under tidigt 1900-tal, och vid 1900-talets mitt började det bli allt vanligare att man satte upp elektriska ljusslingor längsmed städernas gator. Elektrisk julgransbelysning lanserades under 1880- och 1890-talen, men var till en början dyrt och först under 1920- och 1930-talen började människor i allmänhet ha råd med det.