Sidan innehåller annonslänkar
Växt OG

Citrontimjan ’Aureus’, 6-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Krypande kryddväxt med en aromatisk frisk citrondoft och angenäm smak som passar perfekt till sommarens grillrätter och tillbehör. Citrontimjan går lika bra att odla på balkongen som i trädgårdsrabatten.


Jämför produkt Citrontimjan ’Aureus’, 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Citrontimjan ’Aureus’, 6-pack i kategorin Perenner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Perenner
Artikelnummer: 1261841
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Batterier  Laddare

Batterier Laddare från Ctek

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ballingslöv

Ballingslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I Ballingslöv finns huvudkontoret för Ballingslöv AB, som är en av Sveriges största köks- och badrumstillverkare. Ballingslöv ligger utmed Södra stambanan och trafikeras med Krösatågen. Orten har två idrottsföreningar: brottarklubben Ballingslövs BK samt fotbolls- och gymnastikklubben Ballingslöv GoIF.

Bahco

Bahco är ett svenskt varumärke för handverktyg, ägt av SNA Europe(Snap-on). Varumärket har sitt ursprung i företaget Bahco (B A Hjorth & Co) (1886–1991) som låg bakom innovationer som rörtången och den moderna skiftnyckeln. Idag omfattar sortimentet över 24 000 produkter som mestadels tillverkas i Europa, varav 3 fabriker i Sverige(Lidköping, Bollnäs, Edsbyn).