Sidan innehåller annonslänkar
Växt OG

Citrontimjan ’Aureus’, 15-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Citrontimjan är en krypande kryddväxt med en aromatisk frisk citrondoft som går lika bra att odla på balkongen som i trädgårdsrabatten.


Beställ Citrontimjan ’Aureus’, 15-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Citrontimjan ’Aureus’, 15-pack inom kategorin Perenner.

Läs mer...
Kategori: Perenner
Artikelnummer: 1268488
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Färg inomhus

Färg inomhus från Midun

Se alla produkter
Fristående frysskåp

Fristående frysskåp från Liebherr

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär