Sidan innehåller annonslänkar
Gop

Draperi Verona 10 x 14 gop

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Draperi Verona 10 x 14 gop på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Draperi Verona 10 x 14 gop inom kategorin Parasoll och solskydd.

Kategori: Parasoll och solskydd
Artikelnummer: 69993
Visa fler

Från kunskapsbanken

Boxer

Boxer är en hundras från Tyskland. Den är en brukshund och sällskapshund av molossertyp. I en undersökning 2012/2013 utnämndes boxern till en av världens tio populäraste hundraser.

Parasoll

Parasoll (ursprungligen av de latinska orden parare, avvärja, och sole, sol) är ett solskydd som vanligtvis liknar ett stort och robust paraply. Parasoll används på stranden under sol- och badsäsong och på uteserveringar, där det även fungerar som regnskydd. Parasoll brukar fästas i marken eller i en fot som kan vara vatten- eller sandfylld. I Orienten var det under forntiden en värdighetssymbol som hölls över förnäma personer. Det hopfällbara parasollet infördes i Europa under 1600-talet.En äldre form av parasoll kallades en-tout-cas.Ordet "parasoll" kan beläggas i svenska språket sedan 1637. Ordet kommer från franskans "parasol" med samma betydelse.