Sidan innehåller annonslänkar
Crock-Pot

Crock-Pot Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid

Kontrollera pris

Köp nu

Slowcooker Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid Crock-Pot

Med ledat lock
Nu är den här – uppföljaren till den klassiska Crock-Pot Slowcooker 4,7L. Nu med ett smart gångjärn på locket som gör det enkelt att servera direkt ur grytan. Innergrytan är i keramik.

Laga mat på distans
När maten f&ari


Jämför produkt Crock-Pot Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Crock-Pot Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid i kategorin Övriga köksapparater här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Övriga köksapparater
Artikelnummer: 115606
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Tercol

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.