Sidan innehåller annonslänkar
Crock-Pot

Crock-Pot 7,5L

Kontrollera pris

Köp nu

Slowcooker Crock-Pot 7,5L

Största modellen slowcooker med timer ger en perfekt middag som räcker till flera upp till 8-10 portioner.

Största modellen slow cooker med timer ger en perfekt middag som räcker till flera. Det går faktiskt att spara tid på att laga mat långsamt. Ladda grytan med ingredienser och kom hem många timmar senare till en utsökt rätt. Eftersom grytan tillagar maten på


Beställ Crock-Pot 7,5L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Crock-Pot 7,5L inom kategorin Övriga köksapparater.

Läs mer...
Kategori: Övriga köksapparater
Artikelnummer: 115608
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Element

Element från LVI

Se alla produkter
Duschblandare

Duschblandare från Mora

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

6

6 (VI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.