Sidan innehåller annonslänkar
Cleanosan

Cleanosan SPISHÄLLSRENT KIT

Kontrollera pris

Köp nu

Ett städkit speciellt anpassat för rengöring av keramiska spisar. 
Du skrapar smidigt bort inbrända rester från hällen med den medföljande skrapan. Skaka flaskan med Spishällsrengöring och häll direkt på den kalla hällen. Polera sedan med ett torrt papper eller med den medföljande svampen.
Eftertorka med den medföljande microfiberduken eller ett torrt papper.


Jämför produkt Cleanosan SPISHÄLLSRENT KIT online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cleanosan SPISHÄLLSRENT KIT i kategorin Övrig rengöring här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Övrig rengöring
Artikelnummer: 107606
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
stenull

stenull från Rockwool

Se alla produkter
Hårtorkar

Hårtorkar från Beurer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).

Ballingslöv

Ballingslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I Ballingslöv finns huvudkontoret för Ballingslöv AB, som är en av Sveriges största köks- och badrumstillverkare. Ballingslöv ligger utmed Södra stambanan och trafikeras med Krösatågen. Orten har två idrottsföreningar: brottarklubben Ballingslövs BK samt fotbolls- och gymnastikklubben Ballingslöv GoIF.