Sidan innehåller annonslänkar

CRC VIDHÄFT FETT 3030

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CRC VIDHÄFT FETT 3030 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CRC VIDHÄFT FETT 3030 inom kategorin Oljor-fett.

Läs mer...
Kategori: Oljor-fett
Artikelnummer: 001366015
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kombinerad tvätttork

Kombinerad tvätttork från Electrolux

Se alla produkter
Kylskåp med frysfack

Kylskåp med frysfack från Smeg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fuji

Fuji (japanska: 富士山?, Fuji-san ) är Japans högsta berg. Dess topp är belägen 3 776 meter över havet på ön Honshu, 100 kilometer sydväst om Tokyo. Berget är en aktiv stratovulkan. Längs randen av kratern ligger åtta toppar som alla går att nå till fots. Fuji ingår i Fuji-Hakone-Izu nationalpark och runt vulkanen ligger fem större sjöar, Fuji goko. Bergets topp är snöklädd större delen av året. Berget har ikonisk status och uppfattas i Japan som en nationalsymbol.

Electric

Electric kan syfta på: "Electric (musikalbum) – ett musikalbum från 2013 av Pet Shop Boys Electric (låt av Melody Club) – en låt från 2002 av popbandet Melody Club från musikalbumet Music Machine Electric (låt med Leila K) – en låt från 1996 med Leila K från musikalbumet Manic Panic Electric (musikalbum av Richard Thompson) – ett musikalbum från 2013 av Richard Thompson

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.