Myggnät

5 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Myggnät, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Myggnät. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Myggnät går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Myggnät

Hitta produkter inom kategorin Myggnät till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Myggnät.

Ett myggnät (eller insektsnät) är ett nät, ofta gjort av textil eller plastmaterial, vars funktion är att skydda mot insekter men släppa igenom luft och ljus. Myggnät förekommer exempelvis i tält och kan monteras i fönster, dörrar eller skärma av delar av ett rum, som exempelvis en sovplats, för att undvika att drabbas av insektsbett, insektsburna sjukdomar eller irriterande insekter. I områden där det förekommer insektsburna sjukdomar som malaria, denguefeber, gula febern och olika former av encefalit är det vanligt med myggnät och att näten även är behandlade med insektsgift för att göra dem mer effektiva.Myggnät används även till mygghattar och mygghuvor. Ordet "myggnät" är belagt i svenska språket sedan 1749.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Myggnät Mosquito Pioneer