Sidan innehåller annonslänkar
Instant pot

Instant Pot Crips-(11in1)-8,0l Multicookers - Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Instant Pot ® Duo Crisp ™ + Air Fryer är den bästa av alla världar. Med 11-i-1-funktionaliteten kan den allt det som en vanlig gryta kan, från tryckkokarlock till det innovativa luftskyddet, och här har du ett helt nytt set matlagningstekniker tillgängligt – allt snabbt och enkelt genom att bara trycka på en knapp. Nu har du alla tillagningsmetoder tillgängligt nära till hands. Locket till tryckkokaren ger 6 våta tillagningsfunktioner använd det för snabb matlagning genom att trycka på koka, sauté, ångkoka, långkokning, sous vide och varm. Locket till Air Fryer har 5 krispiga tillagningsfunktioner använd det för att snabbt luft steka, steka, baka, borra och dehydrera. De smarta programmen gör det kul och lätt för alla – från nybörjare till kock – att snabbt laga goda och hälsosamma måltider. Och de ljusa skärmarna, användarvänliga kontroller och lättlästa ikoner som visar matlagningsstatus, gör det enkelt med programval och justeringar – även under matlagningen. Anpassa tiden och temperaturvalet för att ha total kontroll och spara dina förinställningar, så dina favorit maträtter kan lagas precis som du tycker om dem. Och funktionen Delay Start säkrar att maten är klar när du vill vara klar att äta den, inte tidigare. 8 liter 1500W 36 x 34,5 x 37,5 cm Air fryer funktion Recept på APP (engelska)


Beställ Instant Pot Crips-(11in1)-8,0l Multicookers - Stål på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Instant Pot Crips-(11in1)-8,0l Multicookers - Stål inom kategorin Multicookers.

Kategori: Multicookers
Artikelnummer: EV012009
Visa fler

Från kunskapsbanken

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).