Motorskydd

10 Produkter
Här finns produkter i kategorin Motorskydd. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Motorskydd. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Motorskydd.
Filtrera varumärke
Sortera

Motorskydd

Hitta produkter inom kategorin Motorskydd till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Motorskydd.

Motorskydd, även kallat överlastskydd är det samlande begreppet för anordningar som kopplas in för att skydda elektriska motorer mot överström som kan uppstå vid för hög belastning antingen vid start eller under drift. Den ström som alstras i respektive fasledare till en motor alstrar värme. Om motorn av någon anledning blir överbelastad ökar strömmen och då också värmen. Värmen gör att motorskyddets bimetaller böjer sig och när strömmen överstiger det inställda värdet löser skyddet ut. Vanligen avses termiska överströmsreläer som seriekopplas med kontaktorer, andra typer av motorskydd är motorskyddsbrytare, termistorreläer.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Motorskyddsbrytare TFE, IP54