Sidan innehåller annonslänkar
Nyans

TAPET VIPPA NYANS SWEDEN

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt TAPET VIPPA NYANS SWEDEN online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten TAPET VIPPA NYANS SWEDEN i kategorin Mönstrade tapeter här hos oss.

Kategori: Mönstrade tapeter
Artikelnummer: 644159
Visa fler

Från kunskapsbanken

Nyans

Nyans kan syfta på: Nyans (färg) – små skillnader eller skiftningar i uttrycket för färg, ljus och skugga med avseende på deras ton eller mättnad Nyans – ljudvolym hos musik - se dynamik (musik)

Sweden

Sweden kan avse: Sweden, Maine – en kommun (town) i Oxford County Sweden, New York – en kommun (township) i Monroe County Sweden (musikalbum) – ett album av The Mountain Goats

Komar

Komar var ett polskt mopedmärke som tillverkades från 1960 till 1983. Tillverkare var Romet (Zakłady Predom Romet), ursprungligen Zjednoczone Zakłady Rowerowe (ZZR), i Bydgoszczy, som även tillverkade cyklar. Komar-mopederna såldes huvudsakligen på den polska marknaden, och var avsedda att vara enkla och billiga. En del modeller exporterade också till Västeuropa. Exempelvis såldes modellen MR232 i Tyskland och Nederländerna av Neckermann under namnet Mofa-25 "Condor". Ett par modeller såldes även i Sverige, där de var bland de billigaste på marknaden men höll ojämn kvalitet.