Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda IM 50 RF

Kontrollera pris

Köp nu

Rymlig inbyggnadsmikro
Cylinda IM 50 RF är en rymlig rostfri mikrovågsugn för inbyggnad. Mikron rymmer hela 25 liter och har en roterande tallrik med en diameter på 30 cm. En innerbelysning gör att du tydligt kan följa tillagningsprocessen. 

Kontrollpanel och programval
Dina inställningar gör du via en kontrollpanel med vred. Mikron har 8 oli


Beställ Cylinda IM 50 RF på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda IM 50 RF inom kategorin Mikrovågsugnar.

Läs mer...
Kategori: Mikrovågsugnar
Artikelnummer: 106645
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kattsand  Kattströ

Kattsand Kattströ från EverClean

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Gram

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Eco

ECO eller Eco kan syfta på: ECO-klassificering – ett klassificeringssystem for schacköppningar Goma 2 eco – ett sprängämne Eco Örebro – en basketklubb ECO-92 – en FN-konferens i Rio de Janeiro 1992 Eco-driving – en bränslebesparande körteknik Eco (valuta) - är den framtida valutan för medlemmarna i ECOWAS som planeras för 2020. ECO Economic Cooperation Organization - en samarbetsorganisation för stater i Syd-, Väst- och Centralasien.

Adela

Adela är ett forntyskt kvinnonamn med betydelsen ädel eller klar, strålande . Det är en kortform av andra kvinnonamn som börjar på Adel-, exempelvis Adelheid. Det äldsta belägget i Sverige är från år 1719. Namnet var som mest populärt i Sverige kring förra sekelskiftet (1900). Den franska formen av namnet är Adele (Adèle). Namnet användes första gången år 1804 i Sverige och var som mest populärt under just 1800-talet.Den 31 december 2017 fanns det totalt 1 351 kvinnor vid namn Adela folkbokförda i Sverige, varav 491 bar det som tilltalsnamn. Motsvarande siffror för Adele/Adèle var 2 414 respektive 778.Namnsdag i Sverige: Adela 5 september (1901–1992: 5 september, 1993–2000: 23 juni). Adele fanns i almanackan 1986–1992 och delade då namnsdag med Adela. Namnsdag i Finland (finlandssvenska namnlängden): Adele 16 december, Adela saknas

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär