Zircon

EL-OCH METALLDETEKTOR E60C ZIRCON

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ EL-OCH METALLDETEKTOR E60C ZIRCON på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten EL-OCH METALLDETEKTOR E60C ZIRCON inom kategorin Mätning och markering.

Kategori: Mätning och markering
Artikelnummer: 611810
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mätning

Mätning är i den klassiska fysiken en förhållandevis enkel företeelse varvid man med vald metod bestämmer en storhet hos ett system (dess massa, vikt, hastighet, temperatur, tryck, …) med i princip godtycklig noggrannhet och utan närmare hänsyn till mätning av de övriga storheterna. Läran om mätning kallas metrologi eller mätteknik. Mätvärden är dock ofta underlag för beslut i ett eller annat avseende. För att kunna ta ställning till risken för felaktiga beslut behöver man då kännedom om mätmetodens och mätningens kvalitet. Se vidare Mätosäkerhet och Mätsystemsanalys.

Markering

Markeringar (även symbolia, piktogram eller ikoner) kallas på seriespråk de bildsymboler som är vanliga för att uttrycka känslor, ljud, energi, fart med mera i seriernas värld. Bland de vanligaste markeringarna kan nämnas fartstreck, smärtstjärnor, idélampor och stiliserade svordomar.