Feiyutech

Feiyutech Kica Mini C White Massageprodukt

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Feiyutech Kica Mini C White Massageprodukt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Feiyutech Kica Mini C White Massageprodukt i kategorin Massageprodukter här hos oss.

Produktinformation

Massagepistolen Mini C är KiCAs minsta familjemedlem. Med den lilla storleken får apparaten plats i fickan eller handväskan, så att du kan uppnå avkoppling och förnyelse oavsett var och när.

Massagepistolen kommer med 3 olika silikonhuvuden, så att du kan justera och uppnå den optimala behandlingen efter behov - Med hjälp av de olika typerna av huvuden och de 4 intensitetsnivåerna kan du uppleva allt från blodcirkulationen, till muskelgenerering, till avslappningsmassage efter en lång och hård dag på jobbet. De 3 olika massagehuvudena i silikon består av ett u-format, ett runt och konformigt huvud.

Det u-formade huvudet fokuserar på att träffa ansträngda senor och smärta på svåråtkomliga ställen. Med detta huvud kan du uppnå en behaglig och lugnande massage på t.ex.

Ryggradens sträckare eller akillessenan. Det runda huvudet skulle ge en universell massage till de större muskelgrupperna som t.ex.

Lår, nedre rygg, etc. Detta huvud hjälper till att lossa mjuka vävnader och känsliga delar av kroppen.

Med det konformade huvudet kan du uppnå en mer exakt och djupgående behandling. Upplevelsen kan i vissa fall nästan kännas av akupressur och kan lossna till förtjockningar och klumpar vid stel nacke eller huvudvärk.

KiCA mini c behöver bara 2 timmar för en full laddning, och med 1300 mAh-batteriet kan du uppnå oavbruten massage i upp till 10 timmar. Laddkabel med USB-C ingår. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Bahco

Bahco är ett svenskt varumärke för handverktyg, ägt av SNA Europe(Snap-on). Varumärket har sitt ursprung i företaget Bahco (B A Hjorth & Co) (1886–1991) som låg bakom innovationer som rörtången och den moderna skiftnyckeln. Idag omfattar sortimentet över 24 000 produkter som mestadels tillverkas i Europa, varav 3 fabriker i Sverige(Lidköping, Bollnäs, Edsbyn).

White

White kan syfta på: White arkitekter – en svensk arkitektbyrå White Consolidated Industries – ett tidigare amerikanskt företag uppköpt av Electrolux White (flygbolag) – ett tidigare flygbolag White (månkrater) – en nedslagskrater på månens baksida White (sång av KAT-TUN) – en sång från 2011 av KAT-TUN White (auktor) – en auktorsförkortning för flera personer