Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

COMBOKIT DF331+TD110 MAKITA

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt COMBOKIT DF331+TD110 MAKITA online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten COMBOKIT DF331+TD110 MAKITA i kategorin Maskiner-övrigt här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskiner-övrigt
Artikelnummer: 006381542
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Elscootrar  Elsparkcyklar

Elscootrar Elsparkcyklar från Xiaomi

Se alla produkter
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Franke

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Kokkärl

Kokkärl är en behållare som används för att upphetta mat i vid matlagning. Kokkärlets utformning och tillverkningsmaterial beror på dess användningsområden. Kärl avsedda för tillagning på spis eller kokplatta måste kunna leda värme bra så att värmen från plattan eller gaslågan kan överföras till maten. Kokkärl för tillagning i mikrovågsugn behöver däremot inte vara bra värmeledare. Vanliga värmeledande material är aluminium, rostfritt stål och koppar. För tillagning i mikrovågsugn kan kärl av bland annat porslin, plast och glas användas. Behållare som används för förvaring eller blandning av kall mat kallas normalt inte kokkärl.