Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

COMBOKIT DDF480+DTD129+DJV182

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ COMBOKIT DDF480+DTD129+DJV182 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten COMBOKIT DDF480+DTD129+DJV182 inom kategorin Maskiner-övrigt.

Läs mer...
Kategori: Maskiner-övrigt
Artikelnummer: 914102290
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Gorenje

Se alla produkter
Tillbehör pool

Tillbehör pool från Planet Pool

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Habo

Ej att förväxla med Håbo kommun i Uppsala län. Habo (uttal ) är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Pool

Pool kan avse: Pool – en simbassäng eller badbassäng, se Bassäng Pool (cigarett) – ett cigarettmärke från Nederländern Pool (film) - svensk film från 2020 Pool (musikalbum) – ett musikalbum av Lasse Lindh från 2008 Pool (roman) - bok skriven av Per Hagman Pool (sport) – en grupp av lag i ett idrottsmästerskap Bilpool – delägare till en bil