Manikyr Pedikyr

12 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Manikyr Pedikyr? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Manikyr Pedikyr. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Manikyr Pedikyr så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Manikyr Pedikyr

Hitta produkter inom kategorin Manikyr Pedikyr till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Manikyr Pedikyr.

En manikyr är en kosmetisk skönhetsbehandling för fingernaglarna och/eller händerna. En vanlig manikyr består av nagelfilning, formande av naglarna och målande av naglarna med färg. Det finns också manikyrbehandlingar som specialiserar sig på händer och fötter. För händerna används ett mjukmedel och en lotion. En annan vanlig specialitet är att använda en liknande behandling med lotion på fötterna, så kallad pedikyr. Ordet manikyr härstammar från de latinska orden manus, hand och cura, vård. Fransk manikyr är när man målar nagellack med en vit tipp framtill. Kan finnas kombinerat med olika färger, bland annat rosa och beige. Skapades av Jeff Pink från Kalifornien på 30-talet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Remington Cr4000 Reveal Perfect Pedi Manikyr & Pedikyr