Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Bm 800 Mangel - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Manuell bänkmangelLättmetallvalsar. Fingerskyddande manövergrind. Mangeltryck 380 Kp/cm².BM 800 har en valsbredd på 80cm en effekt på 80 W. Nettovikten är 14 kg.


Beställ Cylinda Bm 800 Mangel - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Bm 800 Mangel - Vit inom kategorin Manglar.

Läs mer...
Kategori: Manglar
Artikelnummer: CYL-9206014

Se även andra produkter från Manglar

Snabbfilter
Sortera
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Produkter för hemautomation

Produkter för hemautomation från Netatmo

Se alla produkter
Högtryckstvättar

Högtryckstvättar från Kärcher

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Torktumlare

Torktumlare används för att torka blöta kläder efter att de har tvättats. En torktumlare påminner oftast till utseendet om en tvättmaskin och brukar normalt också placeras i närheten av en sådan. I vissa fall monteras till och med torktumlaren ovanpå tvättmaskinen om det är brist på utrymme. Denna typ av anordning med tvättmaskin och torktumlare ovanpå varandra kallas tvättpelare. I likhet med en tvättmaskin är en torktumlare försedd med en liggande "trumma" som kläderna placeras i. Trumman snurrar med den blöta tvätten medan varmluft blåses in i trumman. På detta sätt blir kläderna efter ett tag torra. Man skiljer på frånluftstumlare, kondenstumlare och värmepumpstumlare. En frånluftstumlare ansluts till ventilation och släpper därigenom ut all fukt. En kondenstumlare kondenserar vatten från luften innan den släpps ut och behöver därför inte kopplas till ventilation. Vattnet från en kondenstumlare samlas i en tömbar tank eller så ansluts maskinen till avlopp. Den mest miljövänliga torktumlaren är däremot utrustad med en värmepumpsenhet. Värmepumpsteknologin gör att man kan torka på lägre temperaturer och på så sätt spara energi. Med låg energiförbrukning sänks även kostnaderna för torkningen, vilket annars är en väldigt energikrävande och dyr process.