Sidan innehåller annonslänkar
Delonghi

Delonghi Ac75 Luftrenare - Vit

1790 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Vi tillbringar flera timmar om dygnet inomhus men inomhusluften är inte alltid den renaste att andas in. Mikroskopiska partiklar som pollen och avföring från kvalster vädras sällan ut och kan framkalla besvär hos dig som är allergisk, har astma eller bara har allmänt känsliga luftvägar. Med en luftrenare från Delonghi får du hjälp att göra inomhusluften mer hälsosam. Den filtrerar luften och fångar upp allergener så att du kan andas mer hälsosam luft. Just den här modellen har ett maximalt arbetsområde på 25 kvadratmeter. Den passar därmed utmärkt till en mindre lägenhet eller ett avgränsningsbar rum. Skulle du behöva kan du byta ut luftfiltret på den här modellen. Den medföljande HEPA-filtret garanterar att luftrenaren fångar upp även de allra minsta partiklarna och säkrar en ren och hälsosam luft. Och du behöver inte vara orolig över att bli störd av luftrenaren. Ljudnivån ligger nämligen endast på 30 decibel.


Beställ Delonghi Ac75 Luftrenare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Delonghi Ac75 Luftrenare - Vit inom kategorin Luftrenare.

Kategori: Luftrenare
Artikelnummer: D-0137101010
Visa fler

Från kunskapsbanken

Luftrenare

Luftrenare är utrustning som används för att rena luften från farliga partiklar. Enligt den amerikanska tidskriften Consumer Reports (publicerat 2015) renar luftrenaren luften på specifika ämnen, men den tar inte bort alla farliga ämnen. I testet visade det sig vara skillnad på olika modeller, där en del till och med släppte ut farliga ämnen. För att luftrenaren ska fungera tillfredsställande är det också viktigt att ofta byta ut filtret i den, vilket brukar ske 2–4 gånger per år.